15

mei 2011
 

Zaterdag 14 mei 2010 is het nieuwe Try Out buitensportcentrum aan de Bargerdijk in Dinxperlo officieel geopend. Het in een schitterend bosrijk gebied gelegen centrum doet tevens dienst als trainingslocatie / survivalterrein voor de vereniging Ropes en Running.

In het afgelopen jaar heeft het terrein een enorme metamorfose ondergaan. Er is een prachtig nieuw onderkomen gebouwd met daarin een kantine, een EHBO voorziening, een sauna en kleed- en doucheruimtes.

De aanwezige gasten konden op de open dag kennis maken met de diversiteit aan mogelijkheden die het buitensportcentrum allemaal biedt. Zo zijn er onder andere een aantal ‘klimrekken’ die als pittige hindernis bij survival kunnen dienen.

Ook kan er met boog of een blaaspijp worden geschoten op de schietbanen. Er zijn klimwanden en in de vijver kan met kajak, kano of vlot een ronde worden gevaren. Ook is er voor BMX fietscrossers een schans aanwezig waarmee de nodige “airtime” gewaarborgd is.

Artikel: www.dplnieuws.nl
Foto’s: Jante Luimes