Doelgerichtheid, Samenwerking, Lef, Op Koers, Vertrouwen

Als deze zaken gecombinerd met Plezier zijn de kernwoorden in een middag teambuilding

Voor een personeelsbijeenkomst of een sportief uitje kunnen we U op een passende manier van dienst zijn.

Uw vraag is onze opdracht

Een sportieve personeelsdag, een uitdagende bedrijfs-training of een verrassende vergadering kunnen wij zeker voor U en met U vorm geven. U bepaalt de kaders en de thema’s, wij zorgen voor een ontspannende, sportieve en uitdagende invulling waarop met plezier en waardering teruggekeken wordt. Leiding geven, samenwerken, ervaringsleren zijn de kernwoorden in dit concept.

Voor elk onderwerp wordt een ander thema ingezet

Doelgerichtheid wordt gekoppeld aan boog, blaaspijp of kruisboogschieten.

Samenwerking komt uitstekend tot zijn recht tijdens het vlottenbouwen en varen, bij het bouwen van een brug of tijdens de hindernisbaan opdracht.

Op koers staat centraal tijdens een Kompas of GPS tocht.

Vertrouwen in de ander komt prachtig tot uiting tijdens een van de vele hoge klimactiviteiten.

Lef staat centraal tijdens de survivalopdrachten

Op onze goed ingerichtte buitensportlocatie bestaat de mogelijkheid om na de sportieve inspanning gebruik te maken van kleedruimte met douchegelegenheid en sauna.

Evenement Training

Vaak zien wij teams van diverse bedrijven uit de regio deelnemen aan een Speciaal Evenement. Hardloopwedstrijden, Estafettelopen, Mud-races, Liefdadigheids Uitdagingen. Maak ons deelgenoot van uw aspiraties en daag ons uit om uw team op een hoger conditioneel niveau te brengen. Wij gaan graag in op uw speciale vragen.

Presentatie en Vergaderingen

Tevens is er op ons buitensportcentrum een prachtige ruimte voor het houden van vergaderingen en presentaties. Deze bijeenkomstruimte is voorzien van een beamer en geluidsapparatuur.