Een Sportieve Kinderverjaardag?

Op basis van een vast programma bestaande uit doolhof, een survivalparcours en vlotten bouwen en varen worden de kinderen op ons buitensportcentrum in Dinxperlo / De Heurne ruim 2,5 uur actief bezig gehouden.

Bij dit alles staat een goede instructie vooraf het plezier er na niet in de weg. Het vergroot juist de beleving. “Kijk eens wat we zelf kunnen!”

Tussendoor kunt u rustig even tijd nemen voor een versnapering.

Een aantal ervaringen rijker en met een fijne morgen of middag achter de rug zullen de kinderen aan de reis naar huis beginnen. En heel vaak willen ze later nog een keer terugkomen. Alle activiteiten vinden altijd onder begeleiding en supervisie van een instructeur van Try-Out plaats.

Prijzen

De prijs voor een standaard sportieve kinderverjaardag op basis van minimaal 10 kinderen; € 9,50 per persoon.

Een leuk alternatief

Indien U even iets meer wilt kunnen we U een iets luxer programma aanbieden (met drinken, 2 broodjes knakworst en een appel toe).

De kosten bedragen dan € 13,50 per persoon, ook weer op basis van minimaal 10 kinderen.

Ander Feestje ??

Kinderen die al vaker bij ons zijn geweest zul je daar nooit over horen. Een kinderfeestje bij Try-Out blijft altijd leuk. Toch willen wij ook daarin meegroeien

“Indianen” Feestje (10+)

Een kinderfeestje in Indianen-Stijl behoort nu tot een van de mogelijkheden. Boogschieten, natuurlijk Survival en varen in een echte Kano.

Kinderefeestje “Op de Boer” (10+)

Hierbij gaan de kinderen aan de slag met Klomp-Golf, Steken ze de handen uit de mouwen bij het touw-werk en maken we een groot vlot om samen de vijver over te steken.

Expeditie Barger (10+)

Door middel van een groot aantal spannende en inspannende opdrachten, waarbij het aankomt op een stukje samenwerking, moeten de kinderen codes verzamelen die uiteindelijk samen tot een slotopdracht leiden. 

Andere Mogelijkheden

Natuurlijk zijn er meer mogelijkheden om een kinderverjaardag vorm te geven. Tegen meerprijs zijn alternatieven of extra onderdelen als Boogschieten, Kick-Biken, Tokkelen en Kajakvaren ook mogelijk.