05

sep 2019
 

De scholen zijn weer begonnen! Try-Out Sport heeft de afgelopen week voor verschillende scholen sportdagen en intro’s georganiseerd. Op onze eigen locatie in Dinxperlo en op locatie in Enschede.

Vorige week

Intro’s van Graafschap College Entré, Rijn IJssel College Detail, AT Techniekopleiding Terborg en het ROC van Twente (afdeling Zorg en Welzijn) op locatie in Enschede.

Gisteren

Schaersvoorde Aalten Slingelaan/Stationsplein en Schaersvoorde Dinxperlo: Boogschieten, doolhof, tokkel, survival, vlotten, shoot-out en Highland games.

Vandaag

Ruim 350 leerlingen van verschillende scholen namen deel aan o.a. boogschieten, survival, vlotbouwen, doolhof, kickbikes, blaaspijpschieten en Highland games.

  • Almende College afdeling Isala. HAVO3 en VWO3: Boogschieten, survival, Highland games, puzzelopdracht, tokkel en vlotten.
  • Schaersvoorde Aalten HAVO 1: Boogschieten, survival, tokkel, doolhof en vlotten.
  • Basisschool ’t Hof uit Lichtenvoorde: Blaaspijpschieten, survival, tokkel en vlotten, puzzelopdracht en kickbike.

Dikke pluim voor de instructeurs die zich ondanks de grote aantallen leerlingen op het terrein de kop niet gek lieten maken en een perfect visite-plaatje afgeven. Een geslaagde en gezellige dag waar veel mensen kennis hebben gemaakt met Try-Out Sport als aanbieder en organisator van buitensportactiviteiten.

Benieuwd naar ons aanbod?

Meer informatie

Telefoon: 0315 – 653443
E-mail: herbert@tryoutsport.nl