’t Bargerbos

Op ons eigen buitensportterrein ’t Bargerbos aan de Bargerdijk kunt u actief bezig zijn met alle mogelijk buitensport programma’s. 

Wij kunnen en willen u op ons buitensportcentrum graag van dienst zijn met een breed scala aan activiteiten, arrangementen, trainingen en clinics. Natuurlijk is er de gelegenheid om gratis uw auto te parkeren.

Vergaderruimte

Tevens is er op ons buitensportcentrum een prachtige ruimte voor het houden van vergaderingen en presentaties. Natuurlijk is de ruimte voorzien van een beamer en geluidsapparatuur.

Slecht weer?

De buitensportactiviteiten gaan in principe altijd door. Het kan voorkomen dat de omstandigheden dermate slecht zijn dat een goede afhandeling van een programma teveel risico’s met zich meebrengt.

In een dergelijke situatie zal het programma in overleg met de opdrachtgever dusdanig worden aangepast dat hinder en risico’s voor de deelnemers tot een minimum beperkt worden. Buitensportactiviteiten kunnen tot 24 uur voor aanvang kosteloos door de opdrachtgever worden geannuleerd.

Aansprakelijkheid

Deelname aan de activiteiten van Try-Out geschiedt altijd geheel op eigen risico. Opdrachtgever kan derhalve Try-Out niet aansprakelijk stellen voor lichamelijk letsel, schade aan of diefstal van goederen van de opdrachtgever of deelnemers.

Contactgegevens

‘t Bargerbos
Bargerdijk 2
7095 CK
De Heurne/Dinxperlo

Telefoon: 0315 – 653443
Mobiel: 06 – 10816340
E-mail: herbert@tryoutsport.nl