Speciale Opdrachten

Een mooie samenwerking is er in de afgelopen jaren geweest met o.a. het Aladon, een school voor kinderen met een (soms meervoudige) beperking.

In kleine groepjes hebben ook deze kinderen kennisgemaakt met blaaspijpschieten, kickbiken, vlotten varen, survival en de tokkel. Een grotere dankbaarheid kan er niet liggen dan in de lach op het gezicht van een van deze kinderen.

Introducties, Sportdagen en Jaarafsluitingen

Ook hebben we een grote jaarlijks terugkerende groep van scholen uit het basis en voorgezet onderwijs waarvoor wij de introducties, de sportdagen of de jaarafsluitingen mogen verzorgen.

Zo mogen wij al geruime tijd samenwerken met:

Het Graafschapcollege, Almende College afdeling, Isala, Bleumers en Wesenthorst, Schaersvoorde Dinxperlo en Aalten, Prakticon, Basisscholen Dinxperlo/Breedenbroek, Pastoor van Arsschool Lichtenvoorde, Groen van Pristerer Aalten, Jozefschool Zieuwent, Jozefschool Aalten, Kolkstede Beek, SAM Doetinchem, Klein Borculo, Op Koers Varsseveld, De Haven Doetinchem, Pius X Varsselder, Jozefschool Azewijn, Martinusschool Gaanderen, Kermiscommissie Terborg, Bastion Bredevoort, AOC Doetinchem, VV Terborg, KIVADA Megchelen, AZSV en DZSV.

Diverse groepsactiviteiten

Naast de honderden kinderverjaardagen die wij de afgelopen jaren op het buitensportcentrum mochten verzorgen hebben wij ook een sportieve bijdrage mogen leveren aan familiedagen, vrijgezellenfeesten, sportverenigingen, bedrijven, brandweer, politie, defensie en justitieteams.

Medewerking diverse survivalruns

Ook mogen wij onze medewerking verlenen aan de survivalruns in Harreveld, Gendringen, Liol, Dinxperlo, Amsterdam, Neede met o.a. boogschieten, tokkelen, kajakvaren en/of materiaal voor hindernisopbouw.